speaker-photo

Nina Novinić

Vlasnica Destinove, obrta za savjetovanje i edukaciju/ Stručnjakinja za digitalni marketing

Kao jedna od pionirki obiteljskog smještaja na Sjeveru Hrvatske Nina je dugi niz godina stvarala vlastitu turističku priču s kućom za odmor Međimurski ceker, ali i sudjelovala u kreiranju brojnih drugih inovativnih turističkih proizvoda i projekata na području Kontinentalne Hrvatske.

Kroz savjetovanja te grupne i individualne edukacije za svoje klijente razvija nove turističke koncepte, radi na povezivanju poduzetnika u turizmu i osnaživanju njihovih vještina, a velika su joj strast brendiranje i održivi marketing kojim se bavi u čakovečkoj kreativnoj agenciji Qmini.

13:15 - 13:40

Četvrtak 29. rujna

Brendiranje održive turističke ponude na području Kontinentalne Hrvatske

Kontinentalni turizam posljednjih godina doživljava veliki procvat, a sve uspješnije turističke priče svoj brend grade na temelju autentičnih i održivih vrijednosti. Zbog sve većeg broja smještajnih objekata, ali i ostalih dionika u turističkim ponudama kontinentalnih destinacija, nužno je sve uključene osvijestiti o važnosti njegovanja lokalnog identiteta i stvaranja turističke ponude koja obogaćuje lokalnu zajednicu - ekološki, kulturološki, ali i gospodarski. Jer upravo je u tome i privlačnost svakog uspješnog turističkog brenda.
Kako se brendirati gradeći pritom kvalitetne temelje za razvoj Kontinentalnog turizma Nikolina će objasniti kroz vlastito iskustvo, ali i iskustva svojih klijenata kojima već dugo i uspješno pomaže stvarati održive i inovativne turističke projekte.